סלמון בתנור עם עגבניות דבש ושום

5.5K

מנה חגיגית לשבת או לחג
סיר סוטאג 28
מתכון:
4 נתחי סלמון
למרינדה:
בצל בינוני חתוך לרצועות דקות
3 פלפל חריף ירוק חתוך לרצועות
2 פלפל אדום ארוך חתוך לרצועות
חצי ראש שום
חצי קופסא עגבניות חתוכות דק של פרניר
2 כפות רוטב עגבניות מטובל מרוקאי של פרניר
כף רסק עגבניות מרוכז של פרניר
כף מלח
כף כרכום
כף דבש
חצי כוס מים
צרור שלם של כוסברה קצוצה גס
2 עלי דפנה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל והפלפלים
מוסיפים את כל העגבניות
השום והתבלינים.
יוצקים חצי כוס שמן ומבשלים 5 דקות
מוסיפים את המים הכוסברה ועלי דפנה מבשלים עוד 15 דקות
שוטפים את נתחי הסלמון מניחים בסיר מבשלים 5 דקות
ומעבירים לתנור בחום 240 מעלות כעוד 10 דקות בלבד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close