המתכון צריך להקרא עוגיות רב תכליתיות
ניתן לפזר מעל שבבי פיסטוק,קוקוס,אגוזים
ניתן להוסיף כף קקאו אכותי והן יהפכו לעוגיות שוקולד
מתכון:
200 גר חמאה/נטורינה רכה
80 גר’ אבקת סוכר (חצי כוס)
150 גר’ קמח (כוס=כף)
40 גר’ קורנפלור (2 כפות)
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים לקערת מיקסר עם וו גיטרה
מערבבים עד שמתגבש בצק רך מאד
(אם לא ניתן לזלף להוסיף חלבון אחד ולערבב שוב)
מעבירים לשק זילוף עם צנטר מס’ 8 משונן
מזלפים את הבצק
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 15 דקות