עוגיות פרווה מתאימות לאחר כל ארוחה כבדה
טעם לימון מעודן בשילוב נענע מרענן
מאזן את הכבדות לאחר הארוחה
40 עוגיות
מתכון:
200 גר’ נטורינה בטעם חמאה
230 גר’ קמח(כוס וחצי+כף)
30 גר’ קמח שקדים(2 כפות)
5 גר’ אבקת אפיה (כפית)
70 גר’ אבקת סוכר (3 כפות שטוחות)
חצי כוס עלי נענע (רק עלים ללא גבעולים)
2 שקיות סוכר וניל
גרידת מ2 לימונים
אופן ההכנה:
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון
ומעבדים בפולסים עד שמתגבש בצק
קורצים עיגולים בגודל 16 גר’ מגלגלים באבקת סוכר
עם האגודל יוצרים שקע
מקפיאים חצי שעה
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 12 דקות
לשידרוג:
ניתן לזלף מעל קרם לימון
העוגיות נשמרות במקרר שבועיים
במקפיא חודשיים