עוגיות מנדלברוייט

5.8K

את העוגיות האלה ניתן להכין מאיזה קמח שרוצים
מלא,כוסמין,שיפון
במקום אגוזים אפשר שקדים,צימוקים
שזיפים יבשים תמרים וכל מה שמתחשק לכם
ל30 עוגיות
מתכון:
30 גרם נטורינה מומסת
כף אבקת נוגט
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
260 גרם קמח (כוס ועוד 2 כפות שטוחות)
כפית אבקת אפיה
חצי כוס פקאן
חצי כוס חמוציות
חצי כוס פיסטוק
חצי כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר
לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את הנטורינה והנוגט
ומערבבים לתערובת חלקה
מוסיפים את כל הפיצוחים
ובסוף את הקמח ואבקת אפיה מערבבים היטב
שופכים לקערה מרופדת בניילון נצמד
ומכניסים למקפיא לחצי שעה
מוציאים חוצים לחצי ומסדרים לשתי
רצועות ארוכות וגבוהות(רצוי לשמן מעט את הידיים)
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 20 דקות
מוציאים ומצננים
בעזרת סכין משוננת חותכים כל נקניק לפרוסות דקות
מסדרים בתבנית תנור
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו כ15 דקות

כך הרצועות צריכות להיות
לאחר אפיה פורסים בסכין משוננת
מסדרים בתבנית ואופים שוב

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close