העוגיות האלה בהכנה קצת מזכירות
את הכנת המקרון אבל בסוף התוצאה הם שונות במרקם
כי הן יוצאות רכות רכות ואפילו ששומרים במקפיא
עדין המרקם שלהם רך ונימוח בפה
מתכון:
חלק א
150 גרם אבקת שקדים
150 גרם אבקת סוכר
כף קקאו אכותי משובח
3 חלבונים
חלק ב
3 חלבונים
100 גרם סוכר
גנאש שוקולד דבש:
200 מ”ל שמנת מתוקה
100 מ”ל שוקולד מריר משובח
כף דבש
להמיס הכל ביחד ולקרר היטב
אופן ההכנה
חלק א
מערבבים הכל ביחד
חלק ב:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב
ונוקשה
מאחדים בין התערובות עד שהתערובת נוחה לזילוף
מזלפים עיגולים קטנים
אופים בחום 150 מעלןת בטורבו 15 דקות
ממלאים בגנאש
ניתן לשמור במקפיא