שילוב פיסטוק ולימון זהו שילוב מנצח
חשוב לקלות את הפיסטוק
ניתן להחליף את דובדבן האמרנה בחמוציות
מתכון:
2 ביצים
כף תמצית וניל
3/4 כוס סוכר קנים
כף סוכר לבן
200 מ”ל שמן (3/4 כוס)
גרידה מלימון אחד
300 גרם קמח (2 כוסות+2 כפות שטוחות)
שקית אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה
חצי כוס דובדבן אמרנה חתוך
3/4 כוס פיסטוק קלוי חתוך גס
150 גרם שוקולד לבן חתוך גס
אופן ההכנה:
טורפים היטב את הביצים,סוכרים,שמן
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים
עד שמתגבש בצק
מגלגלים לעיגולים
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו 12 דקות