עוגיות פיסטוק,לימון ושוקולד

4.6K

עוגיות אלה הם בעצם שידרוג
של שושני קצף הקלאסים
הפעים מרחתי גם בפנים וגם בחוץ מרנג
35 עוגיות
מתכון:
400 גרם קמח
200 גרם נטורינה או חמאה קרה
4 שקיות סוכר וניל
4 חלמונים
כפית מחית פיסטוק
גרידה מלימון שלם
חצי כוס מים
למרנג:
4 חלבונים
כוס סוכר
3/4 כוס פיסטוק קלוי טחון גס
כף וחצי קורנפלור
מטבעות שוקולד מריר
אופן ההכנה:
מעבדים את כל חומרי הבצק במעבד מזון
חוץ מהחלמונים
כשמתקבלת תערובת פירורית,מוסיפים את החלמונים
ומערבבים עד שמתגבש בצק
מחלקים את הבצק ל3
כל חלק מרדדים לריבוע
מרנג:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף נוקשה
מוסיפים את הפיסטוק והקורנפלור
ומקפלים ידנית
מורחים על כל מלבן חלק קטן מהמרנג
(ישאר לכם מהמילוי הרבה
מכניסים לשק זילוף עם צנטר עגול)
מגלגלים לרולדה ומכניסים למקפיא לחצי שעה
מוציאים וחותכים לעיגולים מעל כל עיגול
מניחים מטבע של שוקולד
מזלפים מעל מרנג בעזרת כפית מורחים את המרנג על
כל העוגיה
אופים את העוגיות בחום 160 מעלות בטורבו 20 דקות


Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close