עוגיות לצאת צום כיפור
אין אחד שלא פותח את הצום עם קפה ועוגיות
בצום עצמו אנחנו חושבים על כל המאכלים האפשרים
אך ברגע הפתיחה זה יתחיל בקפה ועוגיות ובדכ
שם זה גם מסתיים חח
הכנתי אותן בגרסת הפרווה והכפלתי כמויות
כי לפנינו גם חג סוכות הן נשמרות מצוין במקפיא
וניתן פשוט רק להוציא ולהגיש לאורחים
עוגיות אלו טעימות ונימוחות בטירוף
כמובן שהשתמשתי בנטורינה היחידה ללא שום טעמי לוואי
מתכון:
200 גרם נטורינה/חמאה חתוכה לקוביות
280 גרם קמח (2 כוסות)
2 חלמונים
2 כפות אבקת סוכר (30 גרם)
שקית סוכר וניל
שקית אבקת אפיה
ריבת תות אכותית
אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים יחד במעבד מזון רק עד שמתגבש בצק. לא יותר מידי לעבד.
לרדד לקרוץ צורות.
להכניס למקפיא 10 דקות
להוציא לסדר בתבנית ולאפות
לאפות בחום 170 מעלות בטורבו 12 דקות
אחרי שהעוגיות קרות ניתן למלא בריבה
ולפדר מעל באבקת סוכר נוספת