את הצורה של העוגיות ראיתי לראשונה ברשת
כל כך אהבתי את הצורה
שהייתי חייבת לנסות.
העוגיות שוקולדיות ונימוחות בטירוף רצוי להשתמש בקקאו אכותי
אני מרחתי שכבה דקה של חלבה מי שאוהב שימרח יותר
מתכון:
200 גרם חמאה קרה
1/2 3 כוסות קמח (380 גרם)
3/4 כוס 70 גרם קקאו אכותי
חצי כוס (30 גרם) אגוזי לוז קלויים טחונים(ניתן כל אגוז אחר)
כוס אבקת סוכר (120 גרם)
כפית אבקת אפיה
3 חלמונים
רבע כוס מים(30 מ”ל)
תמצית ווניל
למילוי:
ממרח חלבה
אופן ההכנה:
מכניסים את כל היבשים למעבד מזון וטוחנים חצי דקה
מוסיפים את החמאה החלמונים ורבע כוס מים
ומעבדים עוד דקה עד שנהיה בצק דביק
שופכים את הבצק למשטח מקומח
מחלקים אותו ל3 חלקים
כל חלק מרדדים לריבוע (לא דק מידי)
מורחים שכבה דקה של חלבה מגלגלים
ויוצרים משולשים (יש תמונה למטה)
אופים בחום 180 מעלות במשך 16 דקות
מוציאים מצננים מעט חותכים את המשולשים
מחממים 100 גרם שוקולד מריר ומעט שמן שופכים
לתוך שקית זילוף יוצרים חור ומזלפים מעל כמו בתמונה