אלה עוגיות שהבסיס שלהם הוא קוקילידה
אם רוצים להפוך לפרווה להחליף את שוקולד חלב למריר
הן רכות ונימוחות ועשוחות
על בסיס שמן
מתכון:
2 ביצים
200 מ”ל שמן
כף תמצית וניל
150 גרם סוכר דמררה (3/4 כוס)
כף גדושה סוכר חום כהה
2 כפות קקאו אכותי
280 גרם קמח(2 כוסות)
שקית אבקת אפיה
חצי כוס פיסטוק חתוך גס
3/4 כוס פקאן קלוי חתוך גס
100 גרם שוקולד מריר חתוך גס
100 גרם שוקולד חלב חתוך גס
אופן ההכנה:
טורפים היטב את הביצים,שמן,סוכרים
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד שמתגבש בצק
מגלגלים עיגולים
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו 13 דקות