את העוגה מכינים ללא מיקסר..אין בה פודינג ווניל ולא קורנפלור או קמח..היא משתבחת אחרי יום במקרר היא נימוחה וטעימה בטירוף.
היא קלה מאד להכנה..היא לא יוצאת גבוהה, אין צורך גם מכוון שהטעמים בה מאד עשירים ותקצור המון מחמאות.
יש תמונה בתגובה הראשונה של ריבת חלב בטעם שמנת
תבנית מס’24
מתכון:
לבסיס:
חצי כוס פקאנים טחונים
חצי חבילת בסקוויטים טחונים
80 גרם חמאה מומסת
מערבבים את כל החומרים משטחים בתבנית ואופים בחום 170 מעלות 10 דקות.
(המטרה לקלות את האגוזים לכן יש אפיה מוקדמת לבסיס)
מילוי גבינה:
500 גרם גבינה לבנה
250 גרם גבינת שמנת
240 גרם (כוס חד פעמי חם) ריבת חלב בטעם שמנת(יש תמונה בתגובה הראשונה)
3 שקיות סוכר ווניל
חצי כוס סוכר(אני וויתרתי על הסוכר מכוון שבעיני זה מספיק מתוק..מי שאוהב יותר שישים את החצי כוס)
4 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ביחד ושופכים על תחתית הפקאן.
אופים בחום 120 מעלות שעה וחצי.
לגנאש:
רבע כוס (חד פעמי חם)
שמנת מתוקה
2 חבילות שוקולד לבן
2 כפות ריבת שמנת
ממיסים הכל וכשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך מעל ולהכניס למקרר.