עוגה זאת כשרה לפסח
לאוכלי קטניות ניתן להמיר את הקטניות
בקמח תפוחי אדמה ובמקום פודינג וניל
סוכר וניל
היא מותאמת לצליאקים
תבנית 24
מתכון:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
4 כפות קורנפלור
שקית פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה 15%
250 גרם גבינה לבנה 5%
למוס וניל
300 מ”ל שמנת מתוקה 38%
2 שקיות סוכר וניל
כף וחצי פודינג וניל
רבע כוס חלב
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר
לקצף רך מעבירים לקערה אחרת
באותה קערת מיקסר(לא צריך לשטוף)
מוסיפים את כל החומרים ומקציפים 7 דקות
לתערובת חלקה ללא גושים
מוסיפים את קצף החלבון בשתי פעמים
בתנועות עטיפה
שופכים לתבנית משומנת
ואופים בחום 140 מעלות בטורבו
כשעה וחצי / שעתיים תלוי בחוזק התנור
מוס וניל:
מקציפים את השמנת למרקם יוגורט רך
מוסיפים את שאר החומרים
ומקציפים לקצף יציב ורך
שופכים מעל העוגה