עוגת גבינה קלאסית אפויה

5.6K

ערכתי וצילמתי לכן איך מכינים עוגת גבינה אפויה מושלמת.
האפיה מתבצעת בחום נמוך לפחות שעתיים וחצי.
אני משתמשת בקמח טפיוקה בלבד. (לא קורנפלור)
תקראו היטב את המתכון ובכל צילום מופיע הסבר חשוב שתקראו על מנת שתצליחו.
מתכון:
תבנית עגולה 26
לעטוף את התבנית היטב בנייר כסף.

תחתית ביסקיוויטים:
3/4 חבילת ביסקיווטים בטעם שוקולד (אפשר כל סוג עוגיה או בסקוויט שאוהבים)
2 כפות קקאו
100 גרם חמאה מומסת.
לרסק את הביסקוויטים במעבד מזון ולהוסיף את שאר החומרים לשטח בתבנית האפיה.
מילוי גבינה:
7 ביצים
כוס סוכר
850 גרם גבינה 5 %
2 כפות פודינג ווניל
2 כפות קמח טפיוקה.
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר.(שימו לב בסירטון את רמת הקצף).
לערבב את החלמונים עם שאר החומרים.
להוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה לשפוך לתבנית ולאפות בחום 120 מעלות במשך שעתיים לא פחות!!!
אם העוגה רוטטת אל תפחדו לאפות עוד חצי שעה היא רק משתבחת בתנור.
לקרם מלמעלה:
שמנת מתוקה
2 שקיות סוכר  ווניל
כף פודינג ווניל
רבע כוס חלב
להקציף הכל ביחד לקצף יציב אך לא נוקשה לשפוך מעל העוגה שהיא קרה לחלוטין

לרסק את הבסקוויטים ולהניח בתחתית התבנית
לעטוף היטב את התבנית מסביב עם נייר כסף
זה העמילן טפיוקה

כך היא יוצאת

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close