למה סודית?
בגלל תהליך ההכנה שמניב מרקם שמיימי
ואבקת אפיה בפנים שתורמת לאווריריות מטורפת
תלכו בדיוק לפי ההוראות
אל תקצרו תהליכים
גם בנוגע לאחוזי שומן בגבינות אל תשנו כלום
לכל תהליך יש דרך למרקם המושלם של העוגה
תבנית 24
מתכון:
לבסיס:
180 גר’ איזה עוגיות שתבחרו טחונות דק
100 גר’ חמאה מומסת
מילוי גבינה:
5 ביצים שלמות
כוס סוכר
500 גר’ גבינה 9%
500 גר’ גבינת שמנת
200 גר’ שמנת חמוצה 27%
150 גר’ שוקולד לבן
100 מ”ל שמנת מתוקה
גרידת לימון(אופציונלי)
כף תמצית וניל
שקית אבקת אפיה
שקית פודינג וניל
3 כפות קורונפלור
קרם שמנת:
3 גביעים של שמנת חמוצה 27% שומן
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה:
בסיס:
מערבבים את העוגיות עם החמאה ומשטחים בתבנית
מילוי:
להמיס את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן
להקציף את הביצים עם הסוכר
לקצף תפוח אך לא נוקשה
להוסיף את הגבינות והשמנת חמוצה ולהמשיך להקציף
עוד 5 דקות
יוצקים את השוקולד המומס ומערבבים עוד דקה
מוסיפים את כל העמילנים וגרידת הלימון
ומקציפים עוד 7 דקות
יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית משומנת
אופים בחום 140 מעלות בטורבו
שעה וחצי
מקררים את העוגה היטב
קרם שמנת:
מחממים תנור ל160 מעלות
טורפים את השמנת והסוכר
לתערובת חלקה
שופכים מעל העוגה בעזרת כף
אופים עוד 7 דקות
ומקררים היטב
העוגה במיטבה יום למחרת