זאת עוגה עשירה בחלבון למי שמקפיד על צריכת חלבון יומית
תבנית 24/26
מתכון:
לתחתית:
180 גר’ בסקויטים טחונים
100 גר’ חמאה מומסת
מילוי:
5 ביצים מופרדות
כוס סוכר
250 גר’ גבינה 5%
500 גר’ יוגורט פרו חלבון 0%
(אני השתמשתי בשל מולר הוא הכי במרקם קרם רך)
גרידת לימון אופציונלי
כפית תמצית וניל
2.5 כפות פודינג וניל
3 כפות שטוחות של קורנפלור
אופן ההכנה:
תחתית:
מערבבים הכל ביחד ומשטחים לתבנית
מילוי:
מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר למרקם יציב ורך
מערבבים את שאר החומרים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
מקפלים את קצף החלבון לתערובת הגבינה
יוצקים לתבנית משומנת
מלפפים את התבנית בשתי מגבות רטובות
אופים בחום 150 מעלות בטורבו שעה ורבע