עוגת “גבינה” פרלינה משויישת פרווה

11K

הכנת עוגה זאת הגיעה בעקבות זה שבעלי
אינו אוכל מוצרי חלב ולכן בשבועות
אני מכינה מגוון עוגות גבינה ולו אני מכינה אותה
כשהכנתי אותה השבת כולנו טעמנו ממנה אחרי ארוחה בשרית
מיותר לציין שהטעם היה שמיימי אבל נרשמה אחכ
תחושה של הקלה מה שלא קורה אחרי עוגות גבינה
אפשר לשחק בטעמים במקום פרלינה
ניתן להמיר לשוקולד לבן,מריר,חלב
מה שמתחשק לכם
תבנית 24
מתכון:
בסיס:
3/4 שרוול בסקוויטים
100 גרם נטורינה מומסת
מילוי 
4 ביצים מופרדות
3 קופסאות גבינה סויה
שקית פודינג ווניל
כף קורנפלור
גרידה מלימון אחד
חצי כוס חלב סויה
כוס סוכר
2 שקיות סוכר ווניל
3 כפות פרלינה
(ניתן להמיר ל100 גרם שוקולד מריר)
אופן ההכנה:
טונים את הבסקוויטים ומערבבים אותם
עם הנטורינה שופכים את התערובת לתחתית
התבנית ומהדקים
מילוי:
מקציפים את החלבונים עם 2 סוכר ווניל
וחצי כוס סוכר
את שאר החומרים מערבבים היטב לתערובת חלקה
לוקחים חצי כוס מהתערובת ומערבבים עם
הפרלינה ומניחים בצד.
את השאר שופכים מעל בסיס הבסקויטים
ומעל בעזרת כף שופכים תלוליות של הנוגט
ומערבבים בעזרת קיסם לתערובת משויישת
אופים בחום 150 מעלות בטורבו שעה
מי שרוצה שוליים לבנים שיניח מסביב לתבנית
יריעות עיתון רטובות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close