נכון אני יודעת אין אחד שלא הכין עוגת גבינת פירורים אבל זאת נדירה!!!!
מתקבל מרקם מוס אוורירי שלא מפסיקים ליישר אותה
אחרי שתכינו אותה היא תהיה הבלעדית שלכם באחריות!!!!
תבנית מס: 24/26
מתכון לבצק
250 גרם קמח(2כוסות חד פעמי שתיה חמה)
2 כפות סוכר(אני לא אוהבת מתוק..אפשר להוסיף).
שקית סוכר ווניל
שקית אבקת אפיה
200 גרם חמאה(חתוכה לקוביות)
3 חלמונים
קרם גבינה:
625 מ”ל (2 וחצי )שמנת מתוקה38%
250 גרם גבינה לבנה 5%
100 גרם שמנת חמוצה 15%
2 שקיות סוכר ווניל
כפית מחית ווניל
שקית פודינג ווניל
אופן ההכנה:
בצק:
להכניס את כל החומרים למעבד מזון מלבד החלמונים
לערבב בפולסים לאחר מכן להוסיף את החלמונים ולערבב עד שמתגבש בצק
(לא לערבב מידי)
לחלק את הבצק לחצי חלק לשטח בתבנית וחלק לשטח ע”י (ראו תמונות)
לאפות בחום 170 מעלות 15 דקות
קרם גבינה:
להקציף את השמנת מתוקה מעט לאחר מכן להוסיף את כל החומרים
ולהמשיך להקציף עד שמתקבל קרם יציב
לשפוך לתוך התבנית עם הבצק האפוי ולפזר מעל את הפירורים
להכניס לקירור יממה
t=”” width=”300″ height=”225″ /> החלק שנשאר בצד מפוררים אותו עם מזלג ואופים עוד 5 דקות. כשהפירורים מתקררים מפזרים מעל העוגה[/caption]