עוגה טעימה מאד ומרשימה
העוגה אינה גבוהה וגם אותה ניתן לחתוך לריבועים או להשאיר אותה בשלמותה ולצרף על ידה כדור
גלידה ווניל.
תבנית 24
מתכון:
2 ביצים
3/4 כוס שמן
חצי כוס דבש
רבע כוס מייפל
חצי כוס סוכר
3/4 כוס נס קפה
יבשים:
2 כוסות קמח(280 גרם)
שקית אבקת אפיה
רבע כפית סודה לשתיה
חצי כוס אגוזי פקאן טחונים)
כפית נס קפה
כפית קינמון
אופן ההכנה:
מערבבים את הרטובים ביחד
מערבבים את היבשים ביחד
מאחדים בין התערובות לא לערבב מידי
לאפות בחום 155 דקות במשך 35 דקות
נוגטין פקאן:
כוס וחצי אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
חצי חמאה מומסת 50 גרם
חצי כוס סוכר דמררה
כף ריבת חלב
לערבב את כל החומרים ביחד לשפוך מעל העוגה שהיא יוצאת ולצנן