עוגת דבש עם ענני מרנג

2.7K

במתכון הזה הכי חשוב שתלכו לפי הוראות האפיה
בהתחלה מתחילים בחום נמוך אחכ מעלים את המעלות
ניתן להוסיף למרנג אגוזים קצוצים
שוקולד מגורד,קוקוס או שברי עוגיות
תבנית אנגל קייק או תבנית מס 26
מתכון:
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר חום כהה
חצי כוס סוכר לבן
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס דבש (200 מ”ל)
3/4 כוס שמן (170 מ”ל)
כוס תה ארל גריי או מיץ תפוז סחוט או חלב שקדים או קפה
3 חלמונים(החלבונים למרנג)
כפית קינמון
כף שטוחה קקאו
כפית שטוחה סודה לשתיה
2 כוסות +2 כפות קמח תופח (300 גר)
למרנג:
3 חלבונים
קורט מלח
50 גר’ סוכר
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכרים לקצף רך ויציב
את החלמונים,דבש,שמן,קפה,טורפים היטב
מוסיפים את הקמח,קינמון,והסודה לשתיה
מערבבים מעט לתערובת חלקה
יוצקים לתוך תבנית האנגל קייק (אין צורך לשמן)
מרנג:
מקציפים הכל ביחד לקצף יציב מאד
שמים מעל תערובת העוגה
מכניסים לתנור שחומם מראש
150 מעלות בטורבו
אופים 45 דקות
מרימים את המעלות ל160 מעלות ואופים
עד שמכניסים קיסם ארוך ויוצא יבש

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close