את המתכון הרכבתי עבור הצליאקים מחומרים
הכי פשוטים בבית עקב הקמחים היקרים שנמכרים
בשוק והרי התוצאה לפניכם עוגה עסיסית
ואינה נופלת מעוגת דבש ללא קמח
תבנית רינג 26 גובה 10
או תבנית פלא קוטר 26
מתכון:
7 ביצים
כוס סוכר
חבילת פודינג ווניל
כוס קרונפלור
2 כוסות אבקת שקדים
שקית אבקת אפיה
כפית קינמון
קורט ציפורן(למי שאוהב)
כף קקאו אכותי
חצי כוס שמן
חצי כוס דבש
חצי כוס סילאן
1/3 כוס נס קפה(שעשוי מ2 כפיות נס קפה משובח)
רבע כוס חלב סויה
אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם
כוס סוכר לקצף יציב ונוקשה
מנמיכים את מהירות המיקסר למצב הכי נמוך ומוסיפים את הרטובים
תוך כדי פעולת המיקסר
החלמונים,השמן,הדבש,הסילאן,חלב סויה והנס קפה
מסננים את כל היבשים ביחד ומכניסים כל פעם קצת
לקערת המיקסר להזהר שהקצף לא יישבר
שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום
155 מעלות בטורבו קרוב ל50 דקות