ההכנה שלה קלילה והיא מתאימה לקינוח
בסוף ארוחה בשרית ניתן להניח ע”י קצפת או
כדור גלידה ווניל.
תבנית 22
מתכון:
3 ביצים
חצי כוס סוכר
חצי כוס קמח
2 כפות פודינג ווניל
כפית אבקת אפיה
רבע כוס שמן(3 כפות)
רבע כוס מיץ תפוז(3 כפות)
גרידה מתפוז ולימון
ג’לי אננס
מיקס פירות חתוכים לקוביות
(השתמשתי ב2 תותים,1 אפרסמון,1 אגס)
(ניתן להשתמש באיזה פרי שרוצים)
אופן ההכנה:
מקציפים את הביצים עם הסוכר לפחות את 8 דקות
מוסיפים את השמן והמיץ תפוז
מוסיפים את הקמח,אבקת אפיה,פודינג ווניל,וגרידת תפוז
ומערבבים קלות רק עד שהקמח יטמע
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 30 דקות
לאחר שהעוגה התקררה שמים את הפירות החתוכים מעל
מכינים את ג’לי האננס שופכים בעזרת מצקת ומקררים