עוגת כדורי שוקולד מוס שמנת בזיגוג לוטוס

3.5K

עוגה מאד חגיגית ועשירה בטעמים
ניתן להחליף את הפרלינה בנוטלה,לוטוס,ממרח חלבה,שוקולד שחר
תבנית 26/24
מתכון:
בסיס כדורי שוקולד:

שרוול פתי בר טחון לפרורים גסים(240 גר’)
200 גר’ שוקולד מריר מומס
300 גר’ חלב מרוכז
2 כפות פרלינה
מוס שמנת:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38% שומן
400 גר’ שמנת חמוצה 15% שומן
שקית פודינג וניל
3/4 כוס חלב
3/4 כוס סוכר
כפית תמצית וניל
10 גר’ ג’לטין +50 מ”ל מים
(לערבב את הגלטין עם המים ולהניח בצד לספיחת נוזלים חצי שעה)
מי שלא רוצה להכין עם ג’לטין שישמיט את כוס החלב ויקציף הכל ביחד
עד לקצף יציב מאד

זיגוג לוטוס:
3 כפות לוטוס מומסות
אופן ההכנה:
בסיס כדורי שוקולד:
לערבב את כל החומרים ביחד
לשטח בתבנית
לשים מסביב לתבנית שקף
מוס שמנת:
להקציף את השמנת מתוקה למרקם יוגורט רך
להוסיף את שאר החומרים ולהקציף לקצף יציב
להמיס את הג’לטין במיקרו 10 שניות
לקחת מתערובת המוס 3 כפות לשים בג’לטין לערבב
תוך כדי שהמיקסר מסתובב לשפוך את הגלטין לשאר התערובת
להקציף עוד 2 דקות
לשפוך את המוס על בסיס הבסקוויטים
להכניס למקפיא לחצי שעה
להמיס את הלוטוס לשפוך מעל המוס להזיז
את התבנית כך שהלוטוס יצפה את כל המוס
לשמור במקרר לילה להתייצבות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close