עוגת מוס גבינה עם קולי פירות יער

7.1K

זאת עוגת מוס עם ג’לטין מאד טעימה
ניתן לוותר על הגלטין אם מחליפים את הגבינות לאחוזי שומן גבוהים יותר כגון 30%.
תבנית 24 גובה 10
מתכון:
פריך פקאן:
200 גרם קמח(כוס)
150 גרם חמאה קרה
2 כפות אבקת סוכר
חצי כוס פקאן קלוי וטחון
חלמון אחד
מערבבים את כל החומרים משטחים בתבנית
ואופים בחום 165 מעלות בטורבו 17 דקות.
מוס גבינה:
2 שמנת מתוקה 38%
500 גרם גבינה לבנה 5%
50 גרם מסת ג’לטין
10 גרם גלטין מומס ב50 מ”ל מים
להניח בצד 25 דקות
שקית פודינג ווניל
חצי כוס חלב(חד פעמי קר)
אופן ההכנה:
מקציפים את השמנת גבינות פודינג וחלב לתערובת יציבה.
ממיסים את הגלטין (זהירות לא להרתיח)
ומוסיפים לתערובת הגבינה
משטחים מעל הבצק האפוי ומצננים לילה.
קולי פירות יער :
250 גרם מחית קסיס או תות
20 גרם גלוקוז (כף)
5 גרם פקטין(כפית)
10 גרם ג’לטין מומס ב50 מ”ל מים קרים
מחממים את המחית ומוסיפים את שאר החומרים חוץ מהגלטין
בערך 5 דקות עד שהתערובת מסמיכה קצת.
מורידים מהגז ומוסיפים את מסת הג’לטין
מערבבים היטב ושופכים מעל העוגה
מעבירים למקרר לפחות לשעתיים.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close