זאת עוגת שכבות נמסה בפה שרק תירצו ליישר אותה.
את הקצפת אני מכינה עם ג’לטין.
השילוב של הג’לטין עם השמנת מתוקה נותן מרקם אוורירי כמו המוס הלבן של המילקי.
מתכון:
5 ביצים מופרדות:
חצי כוס סוכר 100 גרם
חצי כוס אבקת קקאו 50 גרם
כף קמח 10 גרם
2 כפות קורנפלור
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את שאר החומרים בתנועות קיפול ואופים 160 מעלות 18 דקות.
לקצפת:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
5 גרם ג’לטין (כף שטוחה)
35 גרם מים(רבע כוס)
מי שלא רוצה ג’לטין יכול לשים שקית פודינג ווניל עם חצי כוס חלב ולהקציף.
גנאש בין השכבות:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
חצי חבילה שמנת מתוקה (קופסא קטנה)
ממיסים את הכל למשחה חלקה ויציבה.
תפתחו את התמונות והסרטונים להמשך הכנת המתכון: