עוגת מילקי

5.5K

זאת עוגת שכבות נמסה בפה שרק תירצו ליישר אותה.
את הקצפת אני מכינה עם ג’לטין.
השילוב של הג’לטין עם השמנת מתוקה נותן מרקם אוורירי כמו המוס הלבן של המילקי.
מתכון:
5 ביצים מופרדות:
חצי כוס סוכר 100 גרם
חצי כוס אבקת קקאו 50 גרם
כף קמח 10 גרם
2 כפות קורנפלור
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב מוסיפים את שאר החומרים בתנועות קיפול ואופים 160 מעלות 18 דקות.
לקצפת:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
5 גרם ג’לטין (כף שטוחה)
35 גרם מים(רבע כוס)
מי שלא רוצה ג’לטין יכול לשים שקית פודינג ווניל עם חצי כוס חלב ולהקציף.
גנאש בין השכבות:
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
חצי חבילה שמנת מתוקה (קופסא קטנה)
ממיסים את הכל למשחה חלקה ויציבה.
תפתחו את התמונות והסרטונים להמשך הכנת המתכון:

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close