עוגת פאדג’ שוקולד ומרנג פצפוצי שוקולד

10.2K

הרבה מכם ביקשו ממני קינוח או עוגה פרווה
ללא מרגרינה או חמאה בעיניי אם כבר פרווה אז שוקולד
תמיד יהיה טעים הוספתי לבצק אגוזים ולמרנג פצפוצי שוקולד
ע”מ להעשיר טעמים.
תבנית 30*20 או תבנית מס 24
מתכון:
לבצק:
2 כוסות(280 גרם)קמח
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
2 שקיות סוכר ווניל
רבע כוס סוכר
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס
לפאדג שוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
120 גרם שמנת צמחית
4 חלמונים(החלבונים זה למרנג)
3 כפות דבש
כף גדושה של פרלינה
ביצה
כף קורנפלור
למרנג:
4 חלבונים
כוס סוכר
כוס שוקולד ציפס טחונים דק ( לא מידי)
אופן ההכנה:
ללוש את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה
לשטח את הבצק בתבנית ולאפות רבע שעה בחום 160 מעלות בטורבו
פאדג שוקולד
ממיסים את השוקולד,השמנת,והדבש לתערובת חלקה
מוסיפים את החלמונים והביצה וטורפים היטב
לאחר מכן מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב שופכים
מעל הבצק האפוי ומחזירים לתנור ל10 דקות בחום 170 מעלות בטורבו
מרנג:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה
מוסיפים את פצפוצי השוקולד ומערבבים בתנועות קיפול
מוציאים את התבנית מהתנור (לאחר שהשוקולד התייצב)
ומורחים מעל את קצף המרנג במהירות כי השוקולד חם
ואנו לא רוצים שהקצף יימס
מחזירים לתנור לחום 155 מעלות בטורבו כ-20 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close