עוגת פאדג’ שוקולד נוגט נימוחה

27K

העוגה הזאת הכי מושלמת בעיניי לאחר
ארוחה בשרית
טעם השוקולד בשילוב הנוגט נותן טעם
של נוטלה מושלם
מה גם שהמרקם של העוגה הזאת כל כך נימוח
שלפעמים אני מכינה שתיים כאלו כי הן מתחסלות מהר
אני נותנת מתכון לתבנית בגודל 23/24
מי שרוצה עוגה גבוהה שתכפיל את הרכיבים
אני אוהבת אותה בגובה הזה ומגישה ע”י
כדור גלידה וניל ותותים חצויים
תבנית 23/24
מתכון:
100 גרם חמאה/לפרווה-נטורינה
200 גרם שוקולד מריר
4 כפות אבקת נוגט
4 ביצים מופרדות
2 שקיות סוכר ווניל
כף קורנפלור
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והחמאה/נטורינה
למרקם חלק,מוסיפים את האבקת נוגט והקורנפלור ומערבבים היטב
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף
יציב ונוקשה
מקציפים את החלמונים עם חצי כוס סוכר וסוכר ווניל
לקצף תפוח
שופכים את תערובת השוקולד ומערבבים
מקפלים לתערובת את קצף החלבונים
שופכים לתבנית ואופים בחום 160 מעלות
30 דקות בלבד
מוציאים מצננים ומכניסים לקירור ל3 שעות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close