עוגת פיסטוק טרופית

3.5K

עוגה מאד טעימה וטעם מחיות של מנגו ואננס
אכן נותן לזה טעם מרענן וכייפי
תבנית 30*20
מתכון
ביסקוויט פיסטוק
60 גרם חמאה מומסת
ביצה
חצי כוס סוכר
כף מחית פיסטוק טבעית(ניתן לקנות בחנויות שמתמחות לאפיה)
2 כפות קמח
3 כפות פיסטוק גרוס
חצי כוס אבקת שקדים
70 גרם חלבון (מ2 ביצים)
רבע כוס סוכר
ג’לי מנגו אננס:
60 גרם מסת ג’לטין
(10 גרם ג’לטין+50 מ”ל מים)
150 מ”ל מחית מנגו
150 מ”ל מחית אננס
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה:
להכניס למעבד מזון את הפיסטוקים, סוכר,קמח,ואבקת השקדים
ולטחון לאבקה, להעביר את היבשים לקערה
ולהוסיף את החמאה מומסת,ביצה ומחית הפיסטוק ולערבב היטב
להקציף את ה70 גרם חלבון עם הסוכר לקצף נוקשה
להוסיף לתערובת ב2 שלבים ולקפל בתנועות עטיפה
לשפוך לתוך תבנית לא משומנת
ולאפות בחום 155 מעלות 15 דקות
ג’לי אננס מנגו
להרתיח את המנגו האננס והסוכר
להוריד מהגז להוסיף
את מסת הגלטין ולערבב היטב
לשפוך מעל העוגה(אחרי שהעוגה התקררה)
להכניס למקרר למשך 4 שעות
ולפרוס לריבועים יפים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close