חגגנו לילדה יומולדת בשבת ומבחינתי זאת העוגה האולטימטיבית לימי הולדת טעימה ואהובה על כולם.
העוגה בחושה ומאד קלה להכנה ללא צורך במיקסר חוץ מהקצפת הקצפת.
היא טעימה מאד ורכה רכה ובמיוחד משתבחת יום למחרת במקרר.
תסתכלו בסרטון איך אני מכינה את העוגה.
אחרי שאפיתי אותה לקחתי כף והורדתי את האמצע בזהירות מילאתי בקצפת ומעל פיזרתי את הפירורים ששמרתי בצד.
תבנית 24
מתכון:
100 גרם חמאה מומסת
(ניתן להמיר בשמן 180 מ”ל
כוס חד פעמי קר).
3 ביצים
כוס סוכר(120 גרם)
3/4 כוס שוקולית (100 גרם)
3 כפות קקאו מנופה(50 גרם)
3/4 כוס חלב
2 כוסות קמח(300 גרם)
שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה:
לערבב היטב במטרפה..
חמאה..ביצים..סוכר..שוקולית..קקאו..חלב לתערובת חלקה
להוסיף קמח ואבקת אפיה ולערבב ממש קצת עד שהקמח נטמע.
לאפות בחום 170 מעלות רבע שעה
לא צריך לאפות הרבה היא אמורה להיות קצת עסיסית.
תפתחו את הסרטון ותיראו איך מילאתי אותה בקצפת.
למילוי:
2 שמנת מתוקה 38% שומן
שקית פודינג ווניל
3 שקיות סוכר ווניל
3/4 כוס חלב.
להקציף אבל לא יותר מידי כי הקצף מתייצב במקרר.
זה הסרטון איך אני מוציאה את הפנים של העוגה