עוגת שוקולד מושלמת

5.1K

עוגת שוקולד רכה וטעימה מאד לאוהבי עוגות השוקולד למינהם
תבנית 26
מתכון:
4 ביצים
כוס סוכר
3/4 כוס שמן(150 מ”ל)
כוס קמח(140 גרם)
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כוס שוקולית
2 כפות קקאו משובח
150 גרם שוקולד מריר
250 מ”ל שמנת מתוקה
כף דבש(נועד להברקת הגנאש- אם אין דבש ניתן להשמיט)
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד המריר עם השמנת מתוקה
וכף הדבש ביחד לתערובת חלקה
חצי שומרים בצד וחצי מכניסים לתוך מסת העוגה בהמשך.
את הביצים מקציפים ביחד עם הסוכר
לתערובת תפוחה ובהירה(זה לוקח 7 דקות)
מנמיכים את מהירות המיקסר
ומוסיפים בזרם דק את השמן
את חצי מגנאש השוקולד מוסיפים גם לתערובת מערבבים
מערבבים את כל היבשים ביחד ומוסיפים
לתוך קצף הביצים בתנועות עטיפה
שופכים לתבנית משומנת ואופים בחום
170 מעלות כ-30 דקות.
כשהעוגה הצטננה מעט שופכים מעל את הגנאש הנותר.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close