זאת עוגה שמכינים במהירות הבזק
הכל בקערה אחת והיא טעימה ועסיסית מאד
חשוב שתצמדו להוראות המתכון
2 תבניות אנגליש קייק או תבנית בקוטר 22
מתכון:
3 ביצים
3/4 כוס שמן 180 מ”ל
כף סוכר אינוורטי או כף דבש
כוס נס קפה משובח 240 מ”ל
(2 כפיות נס קפה מים ומעט חלב)
כוס סוכר 200 גר’
2 כפות סוכר חום כהה 60 גר’
2 כפות קקאו משובח(30 גרם)
2 כפות שוקולית (40 גר’)
כוס ורבע קמח תופח (180גרם)
100 גרם שוקולד מריר
גנאש:
120 מ”ל שמנת מתוקה(חצי קופסא)
100 גרם שוקולד מריר(חבילה)
50 גרם שוקולד חלב(חצי חבילה)
כף דבש
אופן ההכנה:
מערבבים את כל הנוזלים יחד
הביצים,שמן,נס קפה,והסוכר
את הקמח עם השוקולד המריר טוחנים במעבד מזון
מוסיפים את היבשים לרטובים ומערבבים.
לא לערבב מיד כדי שהעוגה לא תצא חנק.
אופים את העוגה ב-160מעלות בטורבו
40 דקות או עד שהקיסם יוצא עם מעט פירורים לחים
סירופ חם:
כשהעוגה יוצאת מהתנור לשפוך סירופ חם שעשוי
מחצי כוס מים רותחים ו3 כפיות סוכר להרתיח 10 דקות
ובעזרת כף להרטיב את העוגה לצנן
ולשפוך מעל גנאש