עוגה שוקולדית ועשירה בטעם
ניתן לאפות בתבניות של מאפינס
2 תבניות אינגלישקייק
מתכון:
3 ביצים מופרדות
כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס קמח שקדים (50 גרם)
2 כפות קורונפלור (40 גרם)
3 כפות קקאו אכותי(50 גרם)
כפית אבקת אפיה
100 מ”ל נטורינה מומסת
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה
את כל היבשים מכניסים למעבד מזון וטוחנים
מוסיפים לקצף החלבונים את החלמונים הנטורינה והמים
ואז את כל היבשים מקפלים ויוצקים לתבניות
אופים בחום 160 מעלות בטורבו
35 דקות (להכניס קיסם לוודא שיוצא פירורי יבש)
*ניתן לשפוך גנאש מעל
100 מ”ל שמנת
100 גרם שוקולד מריר
וכף דבש
להמיס ולשפוך