כן היא כשרה לפסח ותודו שבמראה שלה היא נראית בדיוק כמו האמיתית והטעם
משגע כל הנסיינים/ות בשבת לא האמינו בכלל שהיא כשרה לפסח אין בה טיפת קמח
צליאקים היא בשבילכם
האמת שאימצתי לי אותה כי יש משהו בללא גלוטן שלא גורם כבדות
תבנית 26
מתכון:
7 ביצים מופרדות
כוס סוכר(200 גרם)
כוס וחצי קורנפלור(150 גרם)
חצי כוס קמח שקדים (50 גרם)
שקית אבקת אפיה
חצי כוס מיץ תפוזים(100 מ”ל)
חצי כוס שמן(100 מ”ל)
100 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר
מקציפים את החלמונים עם החצי השני של הסוכר לקצף יציב
מוסיפים בהדרגה את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים היטב
מוסיפים את הקורנפלור קמח שקדים אבקת אפיה ומערבבים היטב לתערובת חלקה
מוסיפים את קצף החלבונים בתנועות עטיפה מפרישים חלק קטן בצד מוסיפים את השוקולד המומס.
שופכים את התערובת הלבנה בתבנית ומעליה את תערובת השוקולד יוצרים צורות עם קיסם.
אופים בחום 155מעלות בטורבו כמעט 40 דקות.