עוגת שמנת פירורים ללא גלוטן

4.5K

אף אחד לא ירגיש שום שוני בבצק
הוא פריך וטעים וחשוב ללכת לפי ההוראות
תבנית 24
מתכון:
לסבלה שוקולד לבן:
125 גרם חמאה קרה חתו
כה לקוביות
200 גרם קמח שקדים
100 גרם קורנפלור/או קמח תפוחי אדמה
חצי כוס סוכר
גרידת לימון(אופציונאלי
100 גרם שוקולד לבן
חלמון
מילוי שמנת:
500 גרם שמנת מתוקה 38%
גביע שמנת חמוצה 15% שומן
2 כפות פודינג וניל
חצי כוס סוכר
אופן ההכנה:
טוחנים את הקורנפלור,שוקולד לבן,קמח שקדים ,גרידת לימון וסוכר
במעבד מזון(אם אין מעבד לגרד את השוקולד הלבן ולשים את כל היבשים בקערה)
להוסיף את החמאה והחלמון ולעבד לבצק
לחלק לחצי
חצי לתבנית וחצי לשטח על יד
לאפות בחום 160 מעלות חצי שעה
להוציא את החלק השני ולטחון במעבד מזון או למעוך לפירורים בעזרת מזלג
מילוי שמנת:
להקציף את כל החומרים יחד לקצף יציב מאד
לשפוך מעל הבצק ולפזר מעל פירורים

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close