עוגת תותים כשרה לפסח

3.6K

זאת העוגה האהובה על בעלי מכל העוגות של הפסח
ובצדק , אני גם מאמצת אותה לכל השנה
כי עוגות ללא קמח הן קלילות וההרגשה לאחר האכילה
גם קלילה
תבנית 24
מתכון:
5 ביצים מופרדות
3/4 כוס סוכר
2 כפות שמן
3 כפות קורנפלור (ניתן להמיר לקמח תפוחי אדמה)
מוס וניל:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
שקית פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס חלב
תותים פרוסים
ג’לי בטעם משמש
(אני שמה את הגלי הזה בגלל שהוא שקוף וכך רואים את התותים)
ניתן לשים איזה ג’לי שאוהבים
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף נוקשה ויציב
מוסיפים את שאר החומרים יוצקים לתבנית
ואופים בחום 160 מעלות בטורבו 30 דקות
(שימו לב לזמן האפיה זה משתנה מתנור לתנור)
מוס וניל:
מקציפים את כל החומרים ושופכים מעל
בסיס העוגה מקפיאים רבע שעה להתייצבות
מוציאים ושמים מעל את התותים בצורת מניפה
ובעזרת כף שופכים מעל את הג’לי
**אני לא שמה את כל הג’לי רק חצי מהכמות
רצוי להכין את הג’לי מראש 10 דקות
על מנת שיצטנן מעט

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close