עננים של שוקולד

21K

חיתוכיות שמתאימות לכל אירוח ואירוע
רינג 30*27
מתכון:
לבצק:
250 גר’ חמאה קרה/מרגרינה חתוכה לקוביות
350 גר’ קמח
שקית אבקת אפיה
70 גר’ אבקת סוכר(3 כפות)
50 גר’ אגוזי מלך/פקאן קצצים גס
כפית תמצית וניל
ביצה
מילוי שוקולד:
100 גר’ שוקולד מריר מומס
50 מ”ל פרלינה או ממרח נוגט
2 כפות דבש
2 שקיות סוכר וניל
חצי כוס סוכר חום כהה
100 מ”ל שמנת צמחית או מתוקה
40 מ”ל שמן
3 ביצים
20 גר’ קמח שקדים (2 כפות)
אופן ההכנה:
לבצק:
מעבדים את כל חומרי המילוי מלבד הביצה במעבד מזון לתערובת פירורית
מחלקים את התערובת לחצי ושומרים בצד
מוסיפים את הביצה ומעבדים עד שמתגבש בצק
משטחים את הבצק בתבנית
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו 10 דקות
מילוי שוקולד:
מערבבים את כל החומרים ביחד
שופכים מעל הבצק
מפזרים מעל את הפירורים ששמרנו
ואופים בחום 170 מעלות בטורבו כ30 דקות
מצננים היטב וחותכים למרובעים

 

 

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close