עוגת פירורים שאופים בתבנית התנור וחותכים לריבועים ומתקבלות ממנה כמעט 100 עוגיות..
הן נימוחות וטעימות בטירוף ואני בטוחה שהם יככבו אצלכם.
אל תשאלו אם אפשר להמיר לפרווה(כן מחמאה) היחודיות וטעם החמאה לא ניתן להחליף!!!
כרגיל יש צילומים ובכל צילום יש הסבר.
תבנית תנור גדולה מרופדת בנייר אפיה.
מתכון לעוגה:
1/2 4 כוסות קמח(650 גרם)
250 גרם חמאה
3 כפות סוכר
2 שקיות אבקת אפיה
4 חלמונים.
שמים את כל חומרי הבצק בוו גיטרה עד שמתקבל בצק פירורי וזה בסדר!!!
משטחים חצי בתבנית תנור גדולה ושאר הפירורים שומרים בצד.
מילוי שוקולד:
300 גרם שוקולד מריר
2 כוסות סוכר
2 כפות קקאו
כף תמצית ווניל
100 גרם חמאה.
כוס מים ( חד פעמי חם).
4 חלבונים
4 ביצים
ממיסים הכל חוץ מהחלבונים והביצים.
להוריד מהגז ולהוסיף את החלבונים והביצים לערבב היטב לשפוך מעל הבצק ששיטחנו בתבנית ולאפות בחום 160 מעלות
להמשיך להסתכל בתמונות על אופן ההכנה.




