אחת העוגות הכי אהובות על ילדיי שילוב תחתית
קראנצית של לוטוס קרם גבינה ריבת חלב וקראנציות
של פקאן קלוי זהו שילוב של טעם מנצח
תבנית בקוטר 24
מתכון:
תחתית לוטוס:
250 גרם בסקויט לוטוס טחון דק
100 גרם חמאה מומסת
קרם גבינה:
4 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ”ל שמנת חמוצה 27%
40 גר’ פודינג ווניל (2 כפות)
2 שקיות סוכר וניל
100 גר’ סוכר (חצי כוס)
40 גר’ קורנפלור (2 כפות)
נוגטין פקאן
2 כוסות של פקאן קצוץ גס קלוי
3 כפות ריבת חלב
20 מ”ל שמנת מתוקה
אופן ההכנה:
תחתית לוטוס:
מערבבים את הבסקוויטים עם החמאה משטחים בתבנית
קרם גבינה:
מערבבים את כל החומרים ביחד לתערובת חלקה מאד
יוצקים מעל תחתית הלוטוס בזהירות
אופים בחום 130 מעלות בטורבו כשעתיים
מצננים היטב
נוגטין פקאן:
מחממים קלות את ריבת החלב עם החלב לתערובת חלקה ורכה
מורידים מהגז שופכים לתוכה את הפקאן קלוי
מורחים בזהירות מעל עוגת הגבינה ומכניסים לקירור