אחת העוגות הכי אהובות על ילדיי שילוב תחתית
קראנצית של לוטוס קרם גבינה ריבת חלב וקראנציות
של פקאן קלוי זהו שילוב של טעם מנצח
תבנית פאי בקוטר 24
מתכון:
תחתית לוטוס:
250 גרם בסקוויט לוטוס טחון דק(ניתן להחליף עם כל עוגיה אחרת)
100 גרם חמאה מומסת
קרם גבינה:
4 ביצים
250 גרם גבינת ריקוטה
300 גרם גבינה לבנה 5%
200 מ”ל שמנת חמוצה
3 שקיות סוכר ווניל
2 כפות פודינג ווניל
2 כפות שטוחות סוכר
(התחתית לוטוס והציפוי ריבת חלב מאד מתוקים ולכן בקרם גבינה לא
צריך המון סוכר מי שאוהב מתוק יותר שישים חצי כוס סוכר)
נוגטין פקאן
2 כוסות של פקאן קצוץ גס קלוי
(חובה לקלות את הפקאן)
3 כפות ריבת חלב (רצוי של חברת קומידה ניתן לקנות בכל סופר)
רבע כוס חלב (בכוס חד פעמי קר)
אופן ההכנה:
תחתית לוטוס:
מערבבים את הבסקוויטים עם החמאה משטחים ומהדקים בתבנית
גם בצדדים.
קרם גבינה:
מערבבים את כל החומרים ביחד לתערובת חלקה מאד
ושופכים מעל תחתית הלוטוס בזהירות
אופים בחום 130 מעלות בטורבו כשעה
מצננים היטב
נוגטין פקאן:
מחממים קלות את ריבת החלב עם החלב לתערובת חלקה ורכה
מורידים מהגז ושופכים לתוכה את הפקאן קלוי
מורחים בזהירות מעל עוגת הגבינה ומכניסים לקירור