פאי חגיגי בהגשה אישית
מתאים לכל אירוע כי המתכון פרווה
וכמובן ניתן להמיר לחלבי
מתכון:
בצק פריך של שמרית
מילוי:
250 גרם שמנת צמחית
200 גרם שוקולד מריר
2 סוכר וניל
2 ביצים
כף אבקת שקדים
(אלרגנים-כף קרונפלור)
חופן אגוזי מלך שלמים
(אלרגנים-ניתן להשמיט)
גנאש:
100 מ”ל שמנת צמחית
100 גרם שוקולד מריר
כף דבש
אופן ההכנה:
פותחים את בצק הפריך
קורצים בעזרת חותכן גדול
עיגולים
ניתן לרפד ברינגים קוטר 6
או קאפקייקסים גדולים
מרפדים את התחתיות
מילוי:
ממיסים את השוקולד והשמנת
מורידים מהגז מוסיפים את סוכר, הביצים
ואבקת שקדים ומערבבים היטב
שמים בתחתיות הבצק 2 אגוזי מלך
את המילוי מעבירים לשק זילוף
ושופכים לתוך הקעריות לא עד סוף הבצק
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 20 דקות
גנאש:
ממיסים הכל לתערובת חלקה
שופכים בעדינות מעל הפאי
מצננים ומקשטים