פאי שרי פטה ותימין

6.8K

את הגבינות כמובן ניתן להמיר במה שאם אוהבים
גם עשבי תיבול במקום תימין אפשר בזילקום
רינג 22
מתכון:
לבצק פריך:

180 גר חמאת תנובה קרה חתוכה לקוביות
280 גר קמח (2 כוסות)
כפית מלח
כפית סוכר
חצי כפית פלפל שחור
ביצה
מילוי:
10 עגבניות שרי חתוכות לחצי
חצי כוס זיתים חתוכים לטבעות
100 גר גבינת פטה כבשים פיראוס של תנובה
100 גר פתיתי מוצרלה COLLECTION של תנובה
50 גר גבינת נפוליאון 16% של תנובה
5 עלי תימין טריים
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
רויאל:
200 מ”ל (כוס) שמנת לבישול 15% של השף הלבן
ביצה
כף שטוחה קמח
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
במעבד מזון מכניסים את הקמח המלח פלפל שחור והחמאה
מעבדים בפולסים עד שמתקבלת
תערובת פירורית
מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד שמתגבש בצק
מורידים לנייר אפיה או לדף גיטרה(קונים בחנויות מתמחות)
מרדדים למרובע בגודל 30*30
מקפיאים 10 דקות
מוציאים קורצים עיגול עם הרינג(תקרצו בצד שתוכלו לחתןך רצועות)
בעזרת סרגל תחתכו רצועות
ותניחו אותם מסביב לרינג תהדקו היטב
תקפיאו עוד חצי שעה
תציאו ותחוררו בעזרת סרגל את התחתית
תאפו 12 דקות בחום 170 מעלות בטורבו
מילוי:
שימו בתחתית את העגבניות והזיתים
מעל את הגבינות(פזרו באופן אחיד)
רויאל:
תערבבו הכל היטב
תשפכו מעל הגבינות
ולאפות ב175 מעלות בטורבו כשעה
או עד שמשחים
לצנן ולשחרר את הרינג



Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close