פחזניות שוקולד במילוי שנטילי פולי קקאו

687

את הפחזניות האלה הכנתי לחברה לכבוד יומולדת
היא חובבת פחזניות מושבעת והפעם היא בקשה
פחזניות שוקולדיות עם קרם שוקולד מיוחד וטעים
אני בחרתי לשים פולי קקאו
קונים אותם בחנויות שמתמחות לאפיה הן נותנות
טעם של שוקו עדין ומשובח
ל30 פחזניות קטנות
מתכון:
90 גרם חמאה
100 מ”ל חלב(חצי כוס)
50 מ”ל שמנת מתוקה(רבע כוס)
50 מ”ל מים(רבע כוס)
4 שקיות סוכר ווניל
קורט מלח
120 גרם קמח(כוס פחות 2 כפות)
20 גרם קקאו אכותי משובח(2 כפות)
3 ביצים טרופות
קרם שנטילי פולי קקאו:
500 מ”ל שמנת מתוקה 38%
כוס פולי קקאו
3 כפות פודינג ווניל
רבע כוס חלב
אופן ההכנה:
שמים בקלחת את המים,שמנת,חלב,חמאה,סוכר ווניל
ומלח ומביאים לרתיחה לאחר מכן מוסיפים את הקמח
והקקאו מורידים מהגז ומערבבים היטב עד שמקבלים
בצק שנפרד מהדפנות
מחזירים לגז וממשיכים לערבב במשך דקה וחצי
לאחר מכן שמים את הבצק בקערת מקסר עם וו גיטרה
ומערבלים עד שהבצק מתקרר (זה לוקח 7 דקות)
מוסיפים כל פעם קצת מהביצים וממשיכים לערבל
עד שמתקבל בצק חלק ומבריק
מכניסים לשק זילוף עם צנטר משונן (גודל 10)
מזלפים ואופים בחום 125 מעלות בטורבו במשך שעה וחצי
הפחזניות צריכות לצאת המרקם קריספי ונוקשה(לא רך)
קרם שנטילי פולי קקאו:
מחממים בקלחת את השמנת ופולי הקקאו במשך 10 דקות
מצננים לחלוטין ומסננים את השמנת להכניס למקפיא לשעה
לאחר מכן להקציף עם הפודינג ווניל 3 כפות סוכר והחלב
לקצף יציב, להכניס לשק זילוף להמתין 5 דקות
הרכבה:
לפדר את הפחזניות באבקת סוכר
לחתוך את החלק העליון של הפחזניה
לזלף את השנטילי
לסגור עם החלק שחתכנו
ניתן לזלף מעל קצת שוקולד מומס
הפחזניות נשמרות עד 24 שעות בקירור

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close