פילו במילוי כדורי שוקולד

6.6K

שילוב של בסקויטים ושוקולד
בתוך עלי פילו זה שמיימי
הפילו נותר קריספי בזכות הבסקויטים
שסופחים אליהם את כל השוקולד
מתכון:
חבילת עלי פילו של שמרית
מילוי
200 גרם שוקולד מריר
80 מ”ל שמנת מתוקה
10 פתי בר
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד והשמנת
מוסיפים את הבסקויטים הטחונים גס
מערבבים היטב
הרכבה:
מרססים כל דף בשמן
לוקחים 3 דפים
מחלקים ל3 מלבנים
שמים כפית גדושה
מגלגלים
מכווצים בצדדים ומניחים בתבנית
אופים בחום 165 מעלות בטורבו 20 דקות

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close