פיצה ביתית מקמח מלא

8.5K

פיצה קריספית אוורירית והכי חשוב טעימה ומזינה אודות המוצרים שמכינים בבית.
לחמם את התנור עם אבן שמוט(לא לוותר זה נותן קריספיות מיוחדת)לחום 240 מעלות במשך שעה.
מתכון:
בצק:
קילו קמח מלא
2 כפות שמרים
2 כפות אבקת גלוטן
4 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן(כוס חד פעמי שתיה קרה)
1/2 2 כוסות מים.
ללוש היטב לתת לתפוח כשעה..לחלק ל-3 כדורים ולשטח בתבניות פיצה עגולות את השולים לעגל פנימה לשמן ולפזר מסביב סומסום.
רוטב פיצה:
3 עגבניות מרוסקות
3 כפות מטבוחה(אם אין לא חובה)
קופסא קטנה רסק עגבניות.
שן שום כתושה.
3 כפות אורגנו
כף מלח..כף פפריקה חריפה.
לבשל הכל ביחד על הגז עשר דקות לשפוך מעל הבצקים..
לפזר גבינה צהובה ותוספות שאוהבים.
ולאפות  בחום 230 מעלות קרוב לעשר דקות.

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close