פיצה קריספית אוורירית והכי חשוב טעימה ומזינה אודות המוצרים שמכינים בבית.
לחמם את התנור עם אבן שמוט(לא לוותר זה נותן קריספיות מיוחדת)לחום 240 מעלות במשך שעה.
מתכון:
בצק:
קילו קמח מלא
2 כפות שמרים
2 כפות אבקת גלוטן
4 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן(כוס חד פעמי שתיה קרה)
1/2 2 כוסות מים.
ללוש היטב לתת לתפוח כשעה..לחלק ל-3 כדורים ולשטח בתבניות פיצה עגולות את השולים לעגל פנימה לשמן ולפזר מסביב סומסום.
רוטב פיצה:
3 עגבניות מרוסקות
3 כפות מטבוחה(אם אין לא חובה)
קופסא קטנה רסק עגבניות.
שן שום כתושה.
3 כפות אורגנו
כף מלח..כף פפריקה חריפה.
לבשל הכל ביחד על הגז עשר דקות לשפוך מעל הבצקים..
לפזר גבינה צהובה ותוספות שאוהבים.
ולאפות בחום 230 מעלות קרוב לעשר דקות.