פיצה בקלי קלות

2.4K

הכנת הפיצה כל כך קלה שאתם תאמצו את המתכון
לרוטב השתמשתי ברסק עגבניות עם בזילקום
הבזילקום נותן בוסט של טעם מטורף לרוטב של חברת פריניר.
ובטבעות זיתים מגולענים גם של חברת פריניר
אפיתי את הפיצה בחום 270 מעלות על אבן שמוט
שימו לב לחורים של הבצק כי יש כאן כמות מים גדולה,עובדים על משטח מקומח
מתכון:
בצק:

קילו קמח פיצה
2 כפות שמרים יבשים
כף מלח
כף דבש
750 מ”ל מים קרים מאד
רוטב פיצה:
בצל קצוץ דק
קופסת עגבניות מגורדות (חברת פריניר)
קופסא רסק עגבניות בטעם בזילקום(פריניר)
שן שום כתושה
רבע כוס שמן
כף מלח
כף פפריקה
2 כפות אורגנו
תוספות לבחירה:
טבעות זיתים מגולענים(פריניר)
פטריות עגבניות חתוכות לקוביות בצל חתוך גס
פלפל חריף חתוך לטבעות
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק 10 דקות
נותנים מנוחה 10 דקות
משטחים על תבניות
רוטב:
מטגנים בצל עם השמן
מוסיפים את העגבניות,
השום והתבלינים מבשלים רבע שעה.
מורחים את הרוטב חם על הבצקים
שמים את התוספות לבחירה.
נותנים מנוחה לבצק רבע שעה
מכניסים לאפיה אופים עד שהפיצה מוכנה

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close