פירורי זהב לשניצל ללא גלוטן

31.5K

ברגע שתכינו אותם תתמכרו אליהם ותפסיקו לקנות פירורים תעשייתים
הם מותאמים לצליאקים
מי שלא אוכל קטניות בפסח שישמיט את השומשום
המתכון נכתב בגרמים חובה דיוק
מתכון:
3 ביצים
30 מ”ל שמן
2 כפות מים
כפית מלח
2 כפות שטוחות גריל עוף
חצי כף פפריקה
250 גר’ קמח תפוחי אדמה
חצי כוס שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ביחד
התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר
משטחים בתבנית תנור
אופים בחום 160 מעלות בטורבו 40 דקות
מקררים מפוררים או במעבד מזון או עם כוס
שוב מפזרים בתבנית תנור
מוסיפים עוד חצי כוס שומשום מערבבים
ואופים עוד 10 דקות תוך ערבוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close