את הפיתות ניתן להכין גם מקמח לבן.
אם תלכו לפי ההוראות זה יצא לכם מושלם
מתכון:
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
כף מלח
חצי כוס שמן (100 מ”ל)
3 כוסות מים- את המים שמים בהדרגה
אופן ההכנה:
לשים את כל החומרים 10 דקות ומתפיחים חצי שעה
מחלקים את הבצק לכדורים בגודל 110 גרם
נותנים לכדורים מנוחה 10 דקות
פותחים כל כדור בעזרת מערוך
מרדדים לעובי לא דק ולא עבה
מניחים את הפיתות על משטח מקומח
מכסים בשקית ניילון גדולה
ומתפיחים שעה
מחממים את סיר הגריל על הגז
מניחים פיתה ומכסים במכסה של הגריל
עם שאר הפיתות צריך מידי פעם לשחק בלהבה על מנת
שהפיתה לא תשרף בתחתית