אחרי שמכינים פלאפל בבית מפסיקים לקנות בחוץ
הטעם האותנטי והשמן הנקי לטיגון זה הכי בטוח
מתכון:
500 גם חומוס מזן הדס
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
פלפל ירוק חריף
7 שיני שום
בצל גדול
חצי כוס שומשום
כף וחצי כמון
כף מלח
כפית כוסברה טחונה
קורט פלפל שחור
קורט כרכום
4 כפות מים
אופן ההכנה:
משרים את החומוס עם כף שטוחה של סודה לשתיה
לפחות לילה
לאחר לילה שוטפים היטב את החומוס
וטוחנים במטחנת בשר את כל החומרים
את המים מוסיפים בהדרגה יתכן שתצטרכו רק 2 כפות
להכין מהעיסה עיגולים מראש
לטגן ולהגיש חם
