אחד המאכלים שילדים אוהבים ,בעצם כולם
אני אוהבת את הבולונז עסיסי עם נוכחות של רוטב
מתכון:
500 גר’ בשר טחון(250 גר’ אסאדו 250 גר’ צלעות)
2 בצלים בינונים
צרור כוסברה
צרור בזילקום
2 שיני שום
כף מלח
4 עגבניות מרוסקות
4 כפות רסק מרוכז
כף מלח
2 שיני שום כתושות
כף פפריקה מתוקה
כף פפריקה חריפה
חצי כפית כמון
חצי כוס שמן
400 גר’ פסטה מוכנה
אופן ההכנה:
בסיר סוטאג מחממים את החצי כוס שמן
מוסיפים את העגבניות הרסק התבלינים
ומבשלים 20 דקות
במעבד מזון מכיניסים את הבצלים בזילקום כוסברה
ושיני השום וטוחנים,את התערובת מעבירים לבשר ומערבבים היטב
את הבשר מוסיפים לרוטב העגבניות ומערבבים היטב ומבשלים עוד חצי שעה
מוסיפים 400 גר’ פסטה מערבבים היטב מבשלים עוד 5 דקות
ומגישים חם.