פפנאש זאת סופגניה רומנית חלומית
שמזכירה קצת פנקייק תפוח וטעים בטירוף
אני הגשתי עם יוגורט המקור מגיש עם
שמנת חמוצה.
את קונפיטורה דובדבנים הכנתי בעצמי ולדעתי
יותר מוצלח מריבה.
את העיסה רצוי להכין לילה לפני ולשמור במקרר
מתכון:
250 גרם גבינה לבנה מסוננת מנוזלים
חצי כפית סודה לשתיה
2 ביצים
2 שקיות סוכר ווניל
2 כפות סוכר
כפית תמצית רום
גרידה מחצי לימון
חצי כוס קמח
קונפיטורת דובדבנים:
2 כוסות דובדבנים קפואים
כוס וחצי סוכר
כף משקה רום
גרידת לימון
אופן ההכנה:
מערבבים את המרכיבים למעט הקמח
לתערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב
מכניסים לילה לקרור
לאחר מכן מחממים בסיר שמן לטמפ’ 170 מעלות
לוקחים בעזרת 2 כפות מהעיסה ושמים בשמן
מוציאים מניחים מעל כף יוגורט ומעל קונפיטורת דובדבן