בצק נוסף לשמרים פרווה עם מילוי הורס של קינמון
מתכון זה נשאר עסיסי לאורך זמן.
מתכון לבצק שמרים:
קילו קמח
2 כפות שמרים
כף גלוטן(אבקה שתורמת לאווריריות המאפה)
חצי כוס סוכר(100 גרם)
3 ביצים
חלמון אחד
כוס שמן(200 מ”ל)
2 כוסות מים(420 מ”ל)
ללוש הכל ביחד 10 דקות ולתת לבצק לתפוח חצי שעה
לחלק את הבצק ל4 כדורים שווים
מילוי קינמון:
200 גרם חמאה
כף קינמון
חצי כוס סוכר לבן(100 גרם)
חצי כוס סוכר חום כהה (100 גרם)
כף נס קפה
חצי כוס מייפל (50 מ”ל)
לערבב הכל במעבד מזון עד ליצירת משחה חלקה ורכה.
למרוח מעל הפרחים חלמון וכף חלב.
לתת לפרחים לתפוח עוד 40 דקות .
לאפות בחום 210 מעלות 10 דקות.
אחרי שהם יוצאים מהתנור למרוח סירופ סוכר שעשוי מכוס מים וכוס סוכר.
עכשיו תסתכלו בתמונות ובסרטונים.
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/05/p-2053-2.jpg)
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/05/p-2053-3.jpg)
![](https://yifaty.co.il/wp-content/uploads/2017/05/p-2053-4.jpg)