פריך לוז קקאו עם קרם שוקולד תפוז פרווה

4.3K

את הקינוחי כוסות האלה ניתן להכין כפאי
הם פרווה אבל טעמם משובח
16 כוסות
מתכון:
לפריך לוז קקאו:
250 גרם קמח
200 גרם נטורינה קרה חתוכה לקוביות
100 גרם לוז קלוי
3 כפות סוכר חום דמררה
כפית תמצית וניל
2 כפות קקאו
קרם שוקולד תפוז
200 מ”ל שמנת צמחית
100 מ”ל חלב סויה,שקדים
2 כפות דבש
גרידת תפוז (אופציונלי)
2 חלמונים
כף תמצית וניל
250 גר שוקולד מריר
קצפת וניל:
250 גרם שמנת צמחית
2 כפות סוכר
2 כפות פודינג וניל
רבע כוס מים
מעט גרידת תפוז(אופציונלי)
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד את כל החומרים
חוץ מהנטורינה
וטוחנים לאבקה
מוסיפים את הנטורינה ומעבדים בפולסים
עד שמתגבש בצק
מורידים לנייר אפיה ומרדדים בין 2 ניירות אפיה
אופים בחום 170 מעלות בטורבו 25 דקות
קרם שוקולד תפוז
מחממים את כל החומרים ביחד
ומערבבים כל הזמן עד שנוצרת תערובת
חלקה ומסננים ומצננים
להזהר לא על אש גבוהה
קצפת וניל:
מקציפים הכל ביחד
ומעבירים לשק זילוף עם צנטר משונן
הרכבה:
מפוררים את בצק הפריך
שמים שכבה בתחתית
מעל קרם שוקולד
מעל מזלפים קצפת וניל
ושוב פעם נוספת אותו הדבר

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close