קומפוט אקזוטי

388

קומפוט זה הקינוח המועדף עלינו לאחר ארוחות כבדות
חגיגיות או סעודות שבת
לשתות חצי כוס קומפוט קר מאד
אין יותר מרווה ומענג מזה
מתכון:
סיר קוטר 24
כוס שזיפים מיובשים ללא גלעין
כוס משמיש מיובש
כוס תפוחים מיובשים
2 כוסות תפוחים מסוג גרנד סמית
חתוכים לקוביות בינוניות
חצי כוס צימוקים
חצי כוס חמוציות
חצי כוס תאנים מיובשים(אופציונאלי)
2 שקיות סוכר וניל
כף דבש
חצי כוס סוכר קנים
מקל קינמון
2 כוכבי אניס
חליטת תה של פירות יער
(אלה שקונים במשקל)
אני שמה חצי כוס בתוך שקית מבד קשורה ושמה בתוך הסיר
כוס יין אדום חצי יבש
כפית מי זהר (אופציונלי)
4 כוסות מים
כף קורונפלור
אופן ההכנה:
מרתיחים את כל המרכיבים חוץ מהקורנפלור
לאחר שהכל רתח והתבשל 10 דקות
מוסיפים את הקורנפלור שמעורבב עם רבע כוס מים
ומבשלים עוד דקה
מוציאים את מקלות הקנמון והאניס
ומעבירים למקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Close
Your custom text © Copyright 2020. All rights reserved.
Close